lauantai 8. lokakuuta 2011

Talossa on piippu

Kuopuksen ensimmäiset synttärijuhlat ovat takana ja sankari siskoineen nukkumassa. Pieni mies oli innoissaan juhlista, kaikista vieraista ja ihanista lahjoista joita sai. Tein syntymäpäiväpojalle (vieraille siis, sankari ei vielä kakkua saanut) suklaamoussekakun, joka onnistui hienosti. Pieni pala kakkua jäi jäljelle, jonka äsken yksinäni tuhosin. Ei olisi kannattanut; kaksi palaa noin tuhtia kakkua ei ollut kovin hyvä idea...

Raksalla paiskittiin hommia kemujen alkamiseen saakka. Päivän saldona mm. valmis piippu ja lastenhuoneiden ikkunat. Ikkunoista on nyt laittamatta enää kuopuksen huoneen pikkuikkuna, porraskuilun ja alakerran olkkarin ikkuna + viereinen lasiovi. Ja pääoven viereinen ikkuna, mutta se varmaan säästetään ihan viimeiseksi. Suuret ikkunat ja lasiovet odottavat ensi viikolla saapuvia asentajia, nämä muut laitetaan huomenna.

Tässä muutama kuva tältä päivältä. Nyt siirryn sulattelemaan sohvalle ja katson ähkyssäni ehkä jakson Sinkkuelämää. Nati nati!
2 kommenttia:

 1. Ai piippu oli aika nopea liimata kasaan?! Hyvä homma, samanlaista tötteröä suunnittelen minäkin.

  Teidän talo on tosi kivannäköinen. Kun se tuossa kuva kuvalta valmistuu, niin tulee nuo yksityiskohdat paremmin esiin. Tykkäisin tuollaisesta itsekin!

  Onnea pienelle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anne! :)
  Piippu oli kyllä suht nopea tehdä, tämän viereen tulee vielä toinen samanlainen.

  Mutta voi että miten te olette jo ihanan pitkällä! Perässä tullaan, jollain aikataululla... :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!