maanantai 10. lokakuuta 2011

Maanantai-inspis


Kävin eilen Stockalla ja Hullujen Päivien hulinoissa pakenin hetkeksi Balmuirin shop-in-shoppiin ihailemaan heidän mahtavia pellavalakanoitaan. Balmuir on suomalainen yritys, jonka graafista ilmettä minulla on ollut ilo olla mukana suunnittelemassa. Valikoimiin kuuluu mm. monenlaisia korkealaatuisia sisustustuotteita, ihania kynttilöitä, kauniita huiveja...

Kotiin päästyäni piti mennä heti Balmuirin saitilta tarkistamaan mitä kaikkea ihanaa valikoimista tällä hetkellä löytyy. Yllä muutama makupala.

Mukavaa maanantaita, nautitaan tuulesta ja sateisesta päivästä. Meillä muuten leikitään syysmyrskyä täällä sisälläkin; tytöt rakensivat majan, jonne kantoivat tyynyt, torkkupeitot ja nuket ja ovat siellä suojassa kun ulkopuolella pauhaa syystuuli. Hauskaa ja jännää, leikin itsekin pienenä samaa. :)

3 kommenttia:

 1. Voih, miten kauniita.
  Olen jo jonkun aikaa etsinyt kashmirpeittoa, ja Balmuirin saitilta se vihdoin löytyi, ihanaa! Mahtavia värisävyjä!

  P.S. Kiitos viestistä! Taidetaan jättää tilaus tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmakuvia tosiaan! Eikös Balmuir majaile Limingassa?! Vai pitäisikö sanoa paremminkin maailmalla, kun taitaa tuo vienti vetää aika mukavasti...

  VastaaPoista
 3. Musta peltikatto, moi! Eivätkö olekin ihania :) Kashmir-torkkupeitot ja -huivit ja kynttilät.. kaikki.

  PS. Kerro sitten miten tilauksen kanssa sujuu!

  Moi Anne, tosi kauniita kuvia ja ihana fiilis minustakin! Limingassa yritys pitää majaansa, mutta ympäri maailmaahan Balmuiria jo löytyy. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!