torstai 27. lokakuuta 2011

Kattorakennetarkastus check!

Leima paperissa: kattorakenteiden tarkastus läpäisty. Yksi autokatoksen katossa oleva poikkiparru/tukipuu täytyy uusia; tämä oli kakkoskakkosta, vaikka täytyykin olla 24:a. 

Olohuoneen isosta, maahan saakka ulottuvasta ikkunasta löytyi myös huomauttamista. Ikkunan täytyy olla turvalasia ja se onkin. Tarkastajalle esitettiin ikkunatoimittajalta saatu todistus ikkunan laadusta, mutta englanninkielinen paperi ei riittänytkään. Ikkunasta täytyy nyt toimittaa Espoon kaupungille lausunto suomeksi, että ikkuna on sellainen kuin tuossa paikassa pitää olla. Toivottavasti se on sellainen kuin vaativat, eikä meidän tarvitse alkaa laittelemaan ikkunaan mitään putoamisesteitä, turvakaiteita, tms.

Eilen ja tänään raksalla on jatkettu kattohommia. Kattotuoleihin on laitettu osastoinnit puhallusvillaa varten ja koolaukset aloitettu. Neljä paikoillaan, enää 20 jäljellä! Tässäpä sarkaa taas viikonlopuksi. 

Rauhallista torstai-iltaa!

PS. Blogissa on mennyt kaksikymppiä rikki. Kiitos kaikille ihanille lukijoille ja kiva kun jaksatte kommentoida!

Ilmanvaihtoputket eristetty ja osastoinnit kiinnitetty.

Osastointeja

Koolauksia

Ilmanvaihtoputkien läpiviennit

4 kommenttia:

  1. Etenette upeasti, eipä ole vapaa-ajanvietto-ongelmia! Mukavaa koolausviikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Moi Riitta! Vapaa-ajan ongelmia ei tosiaan ole, mutta kai se on sama tilanne kaikilla raksaajilla. Aika järkyttävää tässä on se, että mulla on iiiso pino kaikkia uusia ihania lehtiä, joita en ole ehtinyt edes selailemaan. Jokin aika sitten en olisi uskonut, että tällainen tilanne on edes mahdollinen.. ;D

    VastaaPoista
  3. Moi Mia! Pistäydyin katsomassa blogiasi. Talonne on tosi komea!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!