sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Viime viikolla tapahtunutta

Viimeksi kirjoitellessani tuskailin taukoa, mitä jouduimme pitämään kattohommissa timpureiden mennessä toiselle työmaalleen. Aluksi suunnittelimme laittavamme itse ne himputin kattotuolit paikoilleen, mutta laitoimme kuitenkin vain järisyttävän ison pressun (siihen teipattuine sadeveden poistoputkineen) talon päälle. Hyvin se kesti, vaikka alkuviikosta tuulikin aika lailla. Muuten edistimme töitä viime viikon aikana lähinnä maalaamalla kattotuolien päätyjä, sahaamalla niihin viisteet, jotka kattotuoleista puuttuivat ja poraamalla kaikenlaisia sähköhommeleita yläkertaan (hmm, jotain sellaista se oli...). Porraskuilun seinää (siinä portaikon keskellä) muurattiin paksummaksi, tilattiin kattotöissä tarvittavat puutavarat valmiiksi, siivottiin paikkoja... Tulihan sinne tontille valtava pino ikkunoitakin, joita ryhdytään laittamaan paikoilleen luullakseni jo ensi viikolla.

Ikkunat saapuvat.

Myös yläkerran terassin pylväät on hitsattu paikoilleen. Siellä ne sojottavat hassun näköisinä ylväinä vierekkäin ja odottavat ylleen kattoa.

Ensi viikolla myös timpurit tulevat pariksi päiväksi hommiin, joten saamme sen katon vihdoin alulle. Takka, tai oikeammin takkasydän, tulee myös joten takan muuraaminenkin alkaa olla pian edessä.

Nyt ollaan taas sellaisessa vaiheessa, että paljon isoja, näkyviä juttuja on tapahtumassa pian. Mutta kun ihan vielä ei tapahdu mitään, tuntuu niin tyhjäkäynniltä. Turhauttaa, eikä jaksaisi odottaa. Joskohan vaikka Habitareen meneminen helpottaisi tätä odottamisen tuskaa? Tai sitten se vain pahentaa sitä, mene ja tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!