sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Viikonlopun kuvia

Mikä kaunis syksyinen sunnuntai - täydellinen ilma kattohommiin! Työt edistyvät kovalla vauhdilla; katto on pian valmiina, myös terassinkin osalta. Kaksi ikkunaakin on jo laitettu paikoilleen, vähän niinkuin testimielessä. Helposti onnistui. Isommissa tosin tarvitaan voimaa, mutta muuten asennus sujuu näköjään suht. simppelisti.

Nämä kuvat on räpsitty eilen illalla, nyt työmaalla näyttää taas jo erilaiselta. Täytyykin lähteä paikalle tarkistamaan pytinki.

Aurinkoista sunnuntain jatkoa!Yläkerrassa näyttää ja tuntuu ihan erilaiselta kun katto (siis kattotuolit :) on pään päällä. Tila hahmottuu ihan eri lailla. Katto on niin korkealla ja niin kaunis!


Emme pysyneet timpureiden vauhdissa mukana, niinpä nuo poikkiparrut jäivät maalaamatta. Päästään siis keikkumaan telineille maalisudin ja -pönikän kanssa.


Kaksi ikkunaa paikoillaan! Vasemman puoleinen on vanhempien makuuhuoneen toinen ikkuna, oikean puoleinen kylpyhuoneen.


Asentamattomia ikkunoita vielä riittää. Yläkerta on niitä täynnä, samoin piha.

EDIT: Vielä muutama kuva perään tältä päivältä; terassin kattopalkit paikoillaan!


6 kommenttia:

 1. Näyttää kauniilta nuo kattotuolit! Teille siis varmaankin tulee avoräystäät? Täällä kovasti odotellaan kuvia valmiista räystäistä :-) meillekin tulossa avoräystäät!

  VastaaPoista
 2. Heii, hienolta näyttää! Se on vaan aina niin mukavaa käydä talolla toteamassa kuinka asiat ovat edenneet ja mitä kaikkea kivaa on taas tapahtunut. Meilläkin tulee (varsinkin nyt sisäpintavaiheessa) poikettua taloa ihailemassa harva se päivä. Ei malta pysyä poissa! :D

  VastaaPoista
 3. Moi Laura, kiitos! Avoräystäät on tulossa, laitan kuvia heti kun valmistuvat. :)

  Vera, nyt on ollut taas kiva mennä raksalle, kun edistystä tapahtuu koko ajan. Välillä on näitä päiviä jolloin tapahtuu huimaa vauhtia, ja välillä taas päiviä jolloin näyttää siltä että mitään ei ole tehty (näin maallikon silmin.. :). Teillä varmasti nyt sisätyövaiheessa huomaa edistymisen vielä paremmin. Voin hyvin uskoa ettet malta pysyä sieltä pois.. :D

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää, tykkään kovasti tuosta pulpettikatosta.

  Miltä ikkunatoimittajalta tilasitte ikkunat? Asennatteko ne itse? Emme ole ihan vielä päättäneet ikkunatoimittajaa, vaikka aika loppusuoralla päätöksenteossa olemmekin, ja siksi kokemukset kiinnostavat. :)

  VastaaPoista
 5. (pssst..blogissani on sulle jotain)

  VastaaPoista
 6. Musta peltikatto, moi! Ja kiitos, katosta taitaa tulla tosi kiva, nyt kun sitä vihdoin alkaa näkemään näin livenäkin. :)

  Meidän ikkunat on Glasierin, Schücon karmeilla. Ovat kuulemma hyvät ja loistavat ja energiatehokkaat :) Tarkoitus on ollut kirjoitella näistä ikkunoista enemmänkin, kunhan vain joskus ehtisin. Itse aiomme ne asentaa ja näiden kahden, jo paikoillaan olevan testi-ikkunan perusteella se näyttäisi onnistuvan.

  Vera: voi kiitos! <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!