maanantai 19. syyskuuta 2011

Maanantai-inspis

Emmas Designbloggista (joka löytyy nyt myös Scandinavian Dekosta) silmiin osui kaunis, tunnelmallinen tanskalainen asunto. Inspiroiduin näistä kuvista paljon enemmän kuin mistään Habitaressa näkemästäni.

Trash design -osastossa oli jujua. Parketti Romanoffilta löysin potentiaalisen vaihtoehdon parketiksi. Muuten messut olivat mielestäni aika tylsät. Kamerakin kulki mukana käsilaukussa, jos eteen olisi osunut jotain kiinnostavaa kuvattavaa. Ei osunut. Ehkä missasin lahjakkaasti kaikki kiinnostavat osastot vai oliko tarjonta ihan oikeasti tällainen? Ehkä oma osuutensa oli sillä, että olin paikalla kahden karkkien perässä juoksevan lapsen kanssa, hyvin lähellä sulkemisaikaa :)

Ehdittekö te käymään Habitaressa? Jos kävitte, niin mitä tykkäsitte?


Photos: Kristian Septimius Krogh, via Emmas Designblogg

4 kommenttia:

 1. Mä en myöskään saanut habitaresta mitään irti, mutta johtuiko se juuri 4-vuotiaasta, joka pomputteli ja lennätti ainutta ilmapalloa, joka reissulta löytyi, koski joka ikiseen tavaraan, meni tiskien alle/taakse, konttasi maassa jne... huoh, vaikka mummi oli mukana, toivoin niin jotain lasten leikkipaikkaa,minne olisi voinut hetkeksi jättää. Mielestäni viime vuonna oli sellainen!? Tsemppiä katon saamiseen, inhottavaa kun koko ajan sataa... meidänkin pitäisi saada räystäslaudat maalattua ja toivotota on tällaisilla keleillä...

  VastaaPoista
 2. Mitä ihania kuvia! Nuo Eamesin tuolit olisivat kyllä niin ihanat, ihastelin niitä juuri eilen Vepsäläisen kuvastosta.
  Tänä vuonna en käynyt Habitaressa, mutta viime vuoden antia oli juuri parketin löytyminen Romanoffilta :)

  VastaaPoista
 3. Apila: Meillä myös ihmeteltiin miksei messuilta saanut yhtään ilmapalloja :( Onneksi tarjolla olevat karkit kuitenkin saivat ilmapalloharmin unohtumaan hyvinkin pian. :) Olisihan siellä kai ollut leikkipaikka, jostain olin lukevinani, tai ainakin niitä työpajoja piti olla.
  Tsemppiä maalailuihin, tänään on ainakin ollut ihan kiva ilma!

  Hanna: Mäkin niin tykkään noista Eameseista! Ihania tauluja myös tuossa kämpässä... Ai sinäkin löysit parketin Romanoffilta? Mä odottelen juuri tilausvahvistusta sähköpostiini, toivottavasti parkettia on vielä meille vähän jäljellä. :)

  VastaaPoista
 4. Joo, sieltä löytyi. Tilattiin tosin sitten K-raudan kautta. Jos en ihan väärin muista niin minulla oli toisena vaihtoehtona tuo white wash mutta päädyttiin kuitenkin Ice whiteen.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!