tiistai 23. elokuuta 2011

Talossa on portaat

Armottoman iso nosturi vieraili tontilla ja nosti portaat paikoilleen. Siellä ne nyt olla jököttävät kunnianarvoisasti omassa kuilussaan. Kuin olisivat aina olleet.

Kaikkien porraskriiseilyjeni jälkeen täytyy todeta että tykkään, kovasti.


5 kommenttia:

 1. Jännä tapa tehdä portaat, ja onnistuu, kun on suunniteltu etukäteen. Noin sitä vaan nostellaan tavaraa sisään taloon. Katon kanssa joutuisi miettimään toisia materiaaleja tai ratkaisuja.

  Hyvältä näyttävät ihan ilman pinnoitteitakin!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanat ne on paikoillaankin!

  Ja edellisen postauksen kommenteista kurkittuna yllättävän edulliset... tai ainakin verrattuna siihen millaisen tarjouksen sain teräsportaista meille!

  Joko ootte päättäneet, millä portaat pinnoitetaan (vaiko ei millään)?

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin mukavaa kun jotain konkreettista tapahtuu? Teillä on jo portaat ja talo rupeaa hahmottumaan ihan eri tavalla, se on vaan niin jännää! :) Me ollaan melkein samassa tilanteessa, nimittäin meidän portaat on tulossa ensi viikolla. Pääsee pikkuraksaajakin ensimmäistä kertaa yläkertaan tutustumaan uuteen huoneeseensa.

  Tosiaan, miten on portaiden pinnoituksen laita? Vai jääkö noin?

  VastaaPoista
 4. Anne: Joo olisikin ollut hankalaa saada moista betonimöykkyä paikoilleen jos katto olisi jo ollut paikoillaan. Olisi mennyt materiaali ainakin vaihtoon kerta laakista. :) Kivalta näyttävät noinkin,mutta pinta on kyllä täynnä ihme koloja, reikiä, ym. ruhjeita. Eli kyllä ne jotain käsittelyä vielä vaativat...

  Musta peltikatto: Kyllä tuossa rosoisuudessa on ehdottomasti oma charminsa!

  Laura: Olivat ne kyllä edulliset, kun vertaa esim. että meidän timpurin tekemänä tuollaiset olisi maksaneet pari tonnia enemmän. Muotin tekeminen tuon mallisiin olisi ollut niin aikaa vievää. Noi teräs- ja lasiportaat taitaa olla aika kalliita, olen kuullut. Pinnoitusta ei olla vieläkään päätetty. :)

  Vera: Se on niin ihanaa! Talo jotenkin muuttuu aina todellisemmaksi, kun tapahtuu jotain 'näkyvää'. Ja teilläkin on portaat ihan kohta, hienoa! Pinnoituksesta ei vielä tiedä. Päivän olen ollut ihan valkoisten portaiden kannalla, kun se porraskuilu on kuitenkin niin kapea. Kunnes sitten taas saan päähäni, miten hieno sellainen kiillotettu betoni olisi... :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!