tiistai 23. elokuuta 2011

Kuvapäivitystä

Työmaalla alakerran lastenhuoneiden seinät ovat nyt muurattu. Tänään saamme vihdoin nosturin nostamaan portaatkin paikoilleen. Niistä ei muuten tullut edes sellaiset, kuin aikaisemmin kirjoittelin, vaan ne ovat nyt kokonaan ilman tasannetta. Meidän porrasaukkoon ei vaan saanut tasanteellisia mahtumaan, joten nyt mennään tällaisilla. Täytyy vain opettaa lapset (ja aikuiset) kulkemaan niissä varovasti ja kiirehtimättä. Itseasiassa tykkään näistä kyllä paljon enemmän kuin niistä, joissa olisi ollut se kolmiotasanne. Jotenkin se kolmio vaan tökki ihan kauheasti. Ja kun joskus vielä saisi päätettyä portaiden päällystysmateriaalinkin. Mieli muuttuu sen suhteen kuin tuuliviiri.

Lastenhuoneiden seinät alkavat nousta.

Alkuvaiheessa nousu on nopeaa. Homma hidastuu ylöspäin mennessä.

Talo alhaalta päin muutama päivä sitten.

Tämäkin kuva viikonlopulta. Nyt seinät ovat jo paljon korkeammalla.

Eilinen valu. Luulisi että vähän matalampikin putki riittäisi...
Tässä portaan roikaleet. Kivat niistä tulee. Kunhan saataisiin ne paikoilleen.

7 kommenttia:

 1. Oi! Portaat näyttää hienoilta! Ja muutenkin hyvää edistystä!

  VastaaPoista
 2. Heippa. Olisin kiinnostunut portaiden hinnasta. Me ollaan pyydetty tarjouksia teräsportaista joten olisi kiva tietää näiden hintaa, jos pitäisi muuttaa suunnitelmaa :) Ellet tänne haluat laittaa summaa, niin laitatko sähköpostiini jessica.rantaaho@gmail.com Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Meillä on nykyisessä kodissa tuonmalliset portaat nykyisessä kodissa ja hyvin lapsetkin niissä liikkuvat. Uuteen kotiinkin taitaa tuollaiset tulla.

  VastaaPoista
 4. Laura: Kiitos! Kyllä ne näyttäväkin ihan kivoilta, varsinkin kun ovat nyt paikoillaan! :)

  Jessica: Portaat maksoivat 1200 e, kuljetus 250 e ja paikoilleen nosto 150 e.

  Christa: Kiva kuulla :) Eivätköhän lapset opi sen äkkiä. Meilläkin oli lapsuudenkodissani kierreportaat, eikä meillä lapsilla ikinä ollut niiden kanssa mitään ongelmia.

  Musta peltikatto: Eikös, olivat aika vaikuttavan näköiset maassa maatessaan :) Nyt mennään enemmän tavistyylillä, kun ovat paikoillaan...

  VastaaPoista
 5. Täytyy vielä kysyä mistä ne on tilattu.

  VastaaPoista
 6. Moi Jessica, portaat ovat Lemminkäisen, mutta tilattu Luja-talon kautta. Suoraan Lemminkäiseltä ostettuna olisivat olleet muistaakseni kalliimmat. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!