lauantai 30. heinäkuuta 2011

Työleirillä

Mies on tänään laitellut styrokseja alakerran lattiaan viemäriputkien päälle. Kuopus konttaili mukana ja maisteli kivimursketta, jota styroksien alta löytyy. Me keräilimme nuoremman tyttären kanssa hetken roskia ja kiipesimme sitten katolle ihastelemaan näkymiä. Tallustelimme ristiin rastiin tulevalla terassilla ja suunnittelimme. Tähän tulee takka ja tähän voitais laittaa sitten riippukeinu. Ihan leppoisaa työntekoa tämä tällainen.

PS. Ai niin, ontelot valettiin eilen, eli nyt meillä on tiivis katto. Kuivumista täytyy odottaa joitain päiviä ennen kuin päästään taas latomaan lisää harkkoja. Onneksi työtä riittää noiden styroksien kanssa... Ontelolaatoissa oli muuten pari tosi epäonnistunutta, kuperaa yksilöä, joita täytyy jälkeenpäin korjailla. Näistä pitää mainita Lujalle, katsotaan mitä sanovat moisesta. Tähän saakka Luja on hoitanut kaikki ongelmatilanteet hienosti, joten eiköhän tästä asiasta päästä johonkin sopimukseen.

Styroksisatsi odottaa paikoilleen laittoa.
Hankalimmasta kohdasta aloitettiin. Paljon putkia ja paljon leikkelyä.
Ei kelpaa riisikakut, kun on ihania pikku kiviä ihan käden ulottuvilla.
Terassilla. Yksi rakennustyömaa edessä...
... ja kaksi sivulla.

4 kommenttia:

 1. Olettepa te olleet reippaita! Mekin olimme tänään tontilla, ohjelmassa oli klapitusta, klapitusta ja vielä kerran klapitusta. Ihan samoja luomuriisikakkujakin oli eväänä :)

  Kivaa viikonloppua!
  Riitta

  VastaaPoista
 2. No, ainakin jotkut meistä ovat olleet, heh :)
  Ja te näköjään myös klapiurakkanne kanssa! Katsotaan, jos tämä päivä olisi mun osaltani vähän tehokkaampi. Riisikakutkin pääsivät loppumaan, joten nyt menen leipomaan mustikkapiirakan raksaevääksi.

  Hauskaa sunnuntaita!
  t. mia

  VastaaPoista
 3. Tuollainen mielikuvahahmottelu on mukavaa, me ollaan isännän kans harrastettu sitä monesti. Tulee samalla pohdittua pintamateriaaleja ja muita sisustusjuttuja ja päästään samalle aaltopituudelle.

  Keittiössä on hyvä miettiä missä tulee tekemään mitäkin hommaa, keittää kahvit, käyttää leivänpaahdinta, sauvasekoitinta, vatkainta jne. Tulee sitten pistorasiat oikeisiin paikkoihin.

  VastaaPoista
 4. Mrs Marple: Totta, mielikuvahahmottelu on hauskaa ja hyödyllistäkin! Keittiötä varsinkin kannattaa pohtia kauan ja kunnolla, että saa siitä mahdollisimman toimivan. Toinen sellainen on khh, nämä ovatkin mulla mietinnässä juuri nyt.

  Rauhallista sunnuntai-iltaa!
  t. mia

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!