sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tapahtumia menneeltä viikolta

"Minun pikkutalo kohta valmis."

Reilu viikko sitten kirjoittelin epäonnistuneesta valustamme. Lujalta reagoitiin heti palautteeseemme, pahoiteltiin kovasti ja saimme betonista jonkun verran alennustakin. Viime perjantaina raksalla valettiin taas (terassin pylväät sekä autokatosta) ja tällä kertaa valu sujui eri tunnelmissa. Betoni oli hyvälaatuista ja paikalla oli Lujan puolelta kaksi miestä varmistamassa että kaikki sujuu niin kuin pitää. Hienoa toimintaa. Valussa kuitenkin ensimmäisen pullautuksen aikana yksi harkko ratkesi kesken kaiken ja yllä oleva betoni valui ulos. Seurasi 15 min. korjaustauko, jonka aikana paikattiin rikkoutuneen harkon aukko ja tuettiin paikka tukipuilla. Valu meni tästä huolimatta kuitenkin hyvin ja betoni pääsi kuivumaan sopivan kosteassa säässä.


Tapahtuihan siellä raksalla muutakin ennen perjantaita. Timpurit latoivat harkkoja pylväisiin, terassin tukimuureihin ja autokatokseen. He valoivat myös portaiden tukipalkin, johon portaikon ontelolaatta asetetaan.

Huomenna raksalle tuodaan kattotuolit, torstaina teräspalkkeja välipohjarakenteisiin ja perjantaina saapuvat vihdoin ontelolaatat. Näillä mennään. Pari suvantopäivää ennen loppuviikkoa, jolloin taas tapahtuu ja kunnolla.

Kaunista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!