sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kesäterässä

Huh hellettä. Kuumuus saa verkkaiseksi - raksaprojektin sekä blogin pitäjän. Tänään piti napata kuvia kohonneista seinistä, mutta kuvailinkin vaan lapsia. Mutta onhan raksalla kuitenkin tapahtunut viikon aikana vaikka mitä. Patolevyt ovat melkein kaikki paikoillaan, ulkopuolen routaeristykset ovat nekin melkein valmiit, täyttöjä on tehty hihnakuljettimella ja kottikärryillä. Raksamiehet ovat latoneet harkkoja jonkin verran (ovat joutuneet olemaan toisella työmaallaan odotettua enemmän), nyt ollaan ovien yläreunusten korkeudessa. Lisäksi on kannettu harkkoja valmiiksi telineille. Teräsvaarit (= isoisät) ja mies ovat tehneet pitkää päivää ja iltaa, minä ja lapset olemme toimineet muonitusjoukkoina ja roudanneet raksalle kahvia, voileipiä ja hedelmiä.

Alkuviikosta harkkoihin leikataan reiät ovikelloa, ulkovaloja, sähkörasioita, jne. varten. Ikkuna- ja oviylitykset raudoitetaan tukevilla ylitysraudoilla. Sen jälkeen valetaan. Huomenna saamme tontille 35 lavaa harkkoja, joten kantohommista ei ihan vähään aikaan päästä eroon.

Ensi viikon aikana yritämme ryhdistäytyä myös tuon omalle sivulleen tulevan työvaihekalenterin suhteen. Jos vaikka saisimme sinne muutakin tekstiä kuin otsikon.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!