perjantai 22. heinäkuuta 2011

Katto pään päällä


Meidän talossa on katto - tai ainakin alakerrassa on! Talon sisäpuoli on putsattu telineistä sun muusta roinasta, ja talon koko hahmottuu taas ihan eri tavalla. Lastenkin kelpaa juoksennella. Ontelolaattojen saapuminen oli taas sellainen virstanpylväs, joka boostaa intoa ja auttaa jaksamaan eteenpäin. 'Näkymätön' puurtaminen on aika tylsää, joten on ihanaa kun on työvaiheita joiden tulokset näkyvät heti.


Eilen torstaina hitsattiin rautapalkit paikoilleen ja tänään niiden päälle asennettiin ontelolaatat. Yhdeksäntoista ontelolaattaa paketissa. Mahtuivat yhteen kuormaan.Laattojen paikoilleen asennus sujui hyvin ja suht nopeastikin, vaikka yksi terassin onteloista olikin viisi senttiä liian lyhyt. Tämä saadaan kuitenkin fiksattua jollain keinolla, joten uutta onteloa ei tarvitse alkaa tilaamaan, onneksi.

Huomisen maltamme pitää raksataukoa, mutta sunnuntaina hommat jatkuvat taas.

Suloista helleviikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Hei,
  löysin kauniiseen blogiisi ja huomasin, että olemme kohtalotovereita - meillä rakennetaan myös tänä vuonna. Liityin lukijoihisi ja jään seuraamaan blogiasi.

  Ihanaa viikonloppua!

  /Riitta

  VastaaPoista
 2. Hei Riitta,
  kiva kun löysit tänne! Tsemppiä teillekin rakennusurakkaan, kohtalotovereita ollaan. :) Täytyy käydä heti katsomassa sinunkin blogisi.

  Iloista kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!