maanantai 13. kesäkuuta 2011

Viime viikon satoaOnpas meillä ollut blogin päivittämisen suhteen hiljaista. Mutta johtunee ehkä siitä, että muuten on tapahtunut sitäkin enemmän. Talo on nyt lattiakorkeudessa, valettu, täytetty murskeella, tärytetty, viistovalut tehty,  radon- ja anturan alitusputket asennettu, täytetty taas, tärytetty uudestaan ja laitettu bitumieristeet sokkeleihin. Rakennusmiehet ovat huhkineet päivisin ja talon isäntä iltaisin ja viikonloppuisin, ovatpa hommiin päässeet jo isoisätkin.

Eilen vietimme helteistä iltapäivää kuopan uumenissa. Mies ja ukki bitumihommissa, minä ja lapset keräilimme roskia ja söimme eväitä ("Meillähän on täällä ihan juhlat", totesi esikoinen, kun mukana oli limua jota emme yleensä juo). Pienin perheenjäsen osoitti hurjaa kiinnostusta harkkoja kohtaan ja rapsutteli niitä ahkerasti pikkuruisilla sormillaan. Raksamies kasvamassa...

Tällä viikolla nosturi saapuu taas paikalle nostamaan harkkolavoja talon sisäpuolelle ja harkkojen ladonta jatkuu, jne. Loppuviikosta myös talon ulkopuoli täytetään, joten lapsetkin pystyvät sitten olemaan tontilla paremmin. Nyt on täytynyt koko ajan varoa sokkelia kiertävää monttua, rautoja, ym. vaaroja joita rakennustyömailta löytyy. Ensi viikonloppuna tontille mahtuu jo ainakin hiekkalaatikko lapsille, ehkäpä liukumäkikin (kyllä, juuri sellaiset karmean väriset muovihärvelit). Viemme paikalle grillinkin, joten pian raksalla on vielä entistäkin hauskempaa.

Rouvakin pääsi hommiin, roskia keräämään.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Ihan ollaan samoissa luvuissa meilläkin! Meillä tosin muuraaminen jää siihen ekaan kerrokseen ja saadaan talotehtaalta paketti päälle.

    VastaaPoista
  2. Moikka,
    teillähän on sitten melkein kohta jo sisätyöt alkamassa (no ainakin melkein :) Mikä teillä on muuten muuttoaikataulu?

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!