maanantai 20. kesäkuuta 2011

Poimintoja viime viikon töistä

 

Tässä vihdoin viime viikon kuulumisia työleiriltämme. Katuliidut mukaan, niin tekemistä riittää lapsillakin. Paperina toimii iso styroksilevy (välillä myös harkotkin). Eikä eväitä saa unohtaa missään nimessä.


Ikkunoiden ja ovien paikat siis näkyvät jo! Tänään maanantai-aamuna raksalla on valettu ensimmäisen kerran anturan laiton jälkeen. Nyt vain lisää harkkoja pinoon. Raksamiehemme ovat alkuviikon toisella työmaalla hommissa, mutta toivottavasti pian taas täällä meilläkin.


Sokkelin ulkopuolelle on laiteltu eristeitä. Styroksia ja jotain mustaa muovihommelia. Termit hiukan hakusessa :) Tässä onkin ollut isompi homma, loppuviikko sekä viikonloppu siihen meni.Hurjan pitkälle eristeitä täytyy laittaa. Terassi loppuu noiden pilariharkkojen kohdalle, mutta styroksia pitää olla vielä metri niistä eteenpäin.


Sitten on peitelty, lapioitu sepeliä ja täryytelty. Sadekuuroja saatiin niskaan vähän väliä, mutta mitäs noista kesäsateista. Telineet ovat myös saapuneet. Saapa nähdä, milloin raksamiehet ehtivät saada ne pystytettyä.

Nyt läppäri pois käsistä ja ulos keinumaan. Päivärytmimme on muuttunut pikkuherran siirryttyä viikonlopun aikana nukkumaan vain yksiä päiväunia, joten mamma saa antaa vauhtia kolmelle muksulle. Iloista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!