sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ekat harkot paikoillaan

Hellepäivä tontilla. Tasapainoilua juuri valetun anturan päällä.

Tämä perhe on viettänyt koko viikonlopun ulkona nauttien kesästä (Hedda-hauva heitti talviturkkinsa, muut emme vielä uskaltaneet). Ja nyt sen kyllä huomaa; ulkoilun, illalliseksi nautitun ihanan risoton ja valkoviinilasillisen jälkeen loppuillan sohvaperunointi tuntuu loistavalta ajatukselta.

Tällä viikolla tontilla on tapahtunut paljon. Timpurit pääsivät hommiin ja aloittivat anturamuottien laittamisella. Perjantaiaamuna valettiin ja iltapäivällä tontille saapui ensimmäinen kuorma harkkoja. Viikonloppuna on ladottu ekat neljä harkkokerrosta ja alkuviikosta valetaan taas. Tässä tämä lyhykäisyydessään. Päivitän tarkemmin, kunhan olen toipunut tästä raitisilmamyrkytyksestä. :) Ihanaa alkavaa helleviikkoa kaikille, nautitaan lämmöstä!

Harkkorekka pääsi kuin pääsikin suht lähelle.

Tässä kuljetetaan harkkoja lava kerrallaan kulman takaa pääkallopaikalle.

Pihan vapaat kohdat alkavat täyttyä. Tämän jälkeen paikalle saapui nosturi, joka nosti osan lavoista anturan sisäpuolelle.

5 kommenttia:

 1. Heipparallaa! Meillä kans eilen tehtiin perustukset niin, että anturan päällä on nyt 5 kerrosta harkkoa. Samaa rataa siis suunnilleen päivälleen mennään meidän raksalla Nöykkiössä :-)

  VastaaPoista
 2. Hienosti on lähtenyt käyntiin tuo teidän projekti!

  VastaaPoista
 3. Hannis, onpa kiva että mennään niin samassa tahdissa! Vertaistukea parhaimmillaan :)

  Harri, maatöissä oli oma säätönsä, mutta nyt kun niistä päästiin, on kyllä lähtenyt sujumaan tosi hienosti. Toivottavasti sama tahti jatkuu. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on kuulemma pintamaat poistettu päärakennuksen ja saunan osalta ja mennään tänään ihmettelemään kuoppia tontilla. Tuli tässä mieleen, että noita harkkojakin täytyisi vissiin tilailla... Ontelolaatat toki on jo tilattu. :D

  Kiva lukea kun mennään suurin piirtein samoilla lukemilla. Kaimalle rapsut! ;)

  VastaaPoista
 5. Kaima kiittää rapsuista ja lähettää sinne auringossa kellineen koiran -tuoksuiset terkut! :)

  Hienoa, teilläkin on kuoppia! Nyt vaan harkot tilaukseen, äkkiä se hetki on käsillä kun saatte alkaa niitä latomaan. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!