keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Antura valmistuu


Kävelimme äsken vauvan ja hauvan kanssa tontille moikkaamaan rakennusmiehiä. Saimme mahtavan ilman rakennusstarttiimme, toivottavasti keli jatkuisi samanlaisena. Pienin mies ei malta tällaisella helteellä nukkua pitkiä päiväunia, vaan auttaa äitiä bloggaamisessa. Yhteispelillä mennään, katsotaan paljon tulee kiroitusvirheitä :)

Anturamuotit ovat montussa jo paikoillaan ja talon koko alkaa hahmottua. Eikä se niin hirmuisen pieneltä näyttänyt, vaikka ensin niin ajattelin.

Viikonloppuna mies kävi naulaamassa työmaakyltin tontin kulmalle, että tavaratoimitukset löytävät oikeaan osoitteeseen. Kyltin saamisessa olikin muuten oma työnsä. Luulisi, että se olisi toimitettu meille heti kun harkkotoimittajan valitsimme. Innostukseksi ja henkeä nostattamaan (entisestään). Ei, sitä ei kuulunut missään vaiheessa, kunnes viime viikolla aloimme itse soittelemaan sen perään. Saimme sitten hakea kyltin Lujatalon pääpaikasta Keilaniemestä. Ja siellä sitten kukaan ei tuntunut tietävän mistä on kyse, mutta onneksi kyltti jostain (komeron pohjalta?) kuitenkin löytyi. Aika erikoista, luulisi että näkyvyyttä se on pienikin näkyvyys.

Olisikohan niin, että se on meilläkin kohta raksa, ei enää pelkkä tontti...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!