tiistai 3. toukokuuta 2011

Oi ihana toukokuu


Ekaksi täytyy taas huomioida arvokas virstanpylväs, meillä on ollut jo päälle 3000 kävijää! Hienoa ja kiitos, tulkaahan vastakin!

Vapun jälkeen tontilla ei ole vielä ehtinyt tapahtua kummempaa. Omaa rakennusintoa on taas entisestään boostattu; vappukemuissa Louise (allekirjoittanut, toinen puoli Thelmasta ja Louisesta :) tapasi viisi vuotta sitten talon rakentaneen pariskunnan ja sai kuulla positiivisen kertomuksen hyvin ja nopeasti sujuneesta rakennusprojektista. Enemmän olen kuullut, ja saanut läheltäkin seurata näitä hyvin sujuneita tapauksia. Vastoinkäymisiä ja hidastuksia tulee varmasti jokaisen rakentajan tielle, mutta nämä esimerkit antavat uskoa että kyllä meilläkin se talo vielä joskus on - ehkä jopa valmiinakin.

Kävelimme eilen tuulen tuivertaessa tontille katsomaan poraustilannetta. Ja voi, tuomessa on pienet lehdet ja maa täynnä ihania scilloja! Suloista. Tontin valtiatar oli tietysti mukana tarkistamassa tiluksiaan ja merkkaamassa reviirinsä. Kalliosta oli porattu vasta n. puolet ja koko porauksen on tarkoitus olla valmis tämän päivän aikana, keskiviikkona pitäisi räjäyttää. On siis tarkoitus, mutta saa nähdä toteutuuko tämä aikataulu. Peukut pystyssä.

Hurja vehje. Oikealla näkyy kai vähän niitä punaisia kallioon porattuja muoviputkiloita. Tai mitä ne nyt on.

Tässä ihanat scillat, sävysävyyn aidan kanssa - aidasta tulikin siis sininen.

2 kommenttia:

  1. Millainen ajatus teillä on muuttoajankohdasta? Jouluksi kotiin? :-)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti, jouluun tähdätään!:)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!