keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Vihdoin alkaa tapahtua

Meillä on päivämääriä! Tai ainakin viikkoja. Ensi viikolla kaatuvat puut ja pääsiäisen aikoihin kaivetaan kuopat ja tie. Mahtavaa! Olemme siis löytäneet maaurakoitsijan sekä metsurinkin, mitä aluksi emme ajatelleet tarvitsevamme. Tarkoituksenamme oli kaataa puut itse ja haetuttaa pois risut ja kannot. Tarkistelimme hintoja ja esim. Hakevuori olisi veloittanut em. duunista 200 e. Nyt naapurimme löytämä metsuri kaataa kaikkien kolmen tontin puut vajaalla tonnilla, hoitaa kantojen poisviennin samaan hintaan ja saa puut itsellensä. Ekaksi rungoista piti tietysti tehdä polttopuita, mutta olkoon puiden tekemisen aika sitten, kun talo on pystyssä ja tontilla tilaa.

Maaurakoitsijaksi meille tulee Louhintaliike Mäkinen Oy. Isoja koneita piisaa, mutta reilu kuukausi kolmen talon kuoppien kaivamiseen sekä tien tekemiseen joka tapauksessa mennee. Pääasia kuitenkin, että saadaan homma vihdoin aloitettua. Rakentajamiehet pääsevät toivottavasti hommiinsa sitten toukokuun puolella. On tämä jännää. Melkein sama fiilis, kuin nähdessä ekoja luonnoksia talosta...

Tätä blogia on muuten luettu jo reilut 1600 kertaa. Täytyy siis uskoa, että täällä on äidin ja mummon lisäksi käynyt joku muukin. Superhienoa, iso kiitos kaikille lukijoille!

1 kommentti:

  1. Mahtavaa!
    Kiva, kun alkaa asiat rullata ja täällä jo uteliaana odotellaan tulevia päivityksiä:)!
    Tsemppiä teille!
    T, Tilda

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!