maanantai 18. huhtikuuta 2011

Muuttunut maisema

Meillä on meneillään vanhimman tyttären synttärijuhlaviikko, kemuja riittää monelle päivälle. Tosin tänä vuonna hiukan pienemmällä ihmisjoukolla, koska motivaatiokämppä (loistava termi pöllitty Osmankäämin blogista, kiitos! :) tuntuu täyttyvän niin helposti. Ylihuomenna kummitussynttärit päiväkotikavereille ja äidillä juhlaviikon kunniaksi vuosisadan flunssa - tosin tämän talven ensimmäinen. Hatsiuu.

Tontilla alkaa olla aika erinäköistä. Puut haettiin perjantaina ja tänään siellä möyrii kaivinkone. Toivottavasti jo pian päästään valamaan anturaa.

Näkymä viime torstailta. Kaadetut puut odottavat kuljetusta tontin eteläreunassa.
Sama toisesta suunnasta.


Palmusunnuntaina.

Tsekataan kuopan paikkaa.

2 kommenttia:

 1. Hih, motivaatiokämppä on äärimmäisen kuvaava nimi raksa-ajan asumukselle. Meilläkin mintunvihreä muovimatto luo kummasti motivaatiota kylppärissä käydessä.. ;)

  Hiukan kateellisena huokaan katsellen teidän puupinoja; meillä saatiin viikonloppuna lähes koko rakennusalue kaadettua, enää on vaikeimmat jäljellä. (Sähkölinjan alta ja vierstä) Ja sen jälkeen loppuelämän ajan puutöitä..

  Rakennuslupa saadaan toivottavasti tällä viikolla eteenpäin sekä tieliittymä parannettua ja levennettyä. Täytyy ostaa 12 metriä rumpuputkea ja pari kuormaa sepeliä.. :D

  Tsemppiä, nyt on ainakin mahtavat ilmat!

  VastaaPoista
 2. Heh juu, termi (ja kämppä!) on kyllä äärettömän -- motivoiva! Pikku tunnustuksena; meidän oli pakko laittaa tämän lukaalin siniharmahtava muovimatto piiloon tammilaminaatin alle (tämä tehtiin tietysti samaan aikaan muuttopäivänä kun tavaroita ja kalusteita kannettiin sisään... hiukan oli hektistä). Ei olisi mitenkään pystynyt asumaan sen kanssa, ei. Muuten kämppä on ihan kiva ja mukava, mutta koko ajan on uusi talo mielessä.

  Tsemppiä teillekin puu-urakkaan. Ilmat ainakin suosii! Ja teillä tosiaan on vähäsen enemmän kaadettavaakin kuin meillä... Tsemppiä myös rakennuslupajuttuihin, toivottavasti saatte sen pian! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!