tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kohti vappua


Pääsiäinen ja tyttären synttärijuhlat x 4 on nyt onnistuneesti juhlittu mitä hienoimmassa säässä. Sankarittarella tosin taisi olla viimeisimmällä vastaanotollaan jo vähän kisaväsymystä. Onneksi on muutama levähdyspäivä ennen vapun rientoja.

Tällä viikolla me talvilomailemme eli ruksaamme asioita to do -listasta: Aitaa tontti louhintaa varten, selvitä minne louhittu maa-aines kuljetetaan, osta salaojaputket ja muut systeemit kuopan pohjalle, jne. Keittiökaupassakin piti käydä ja tsekata kylpyhuoneen kalusteita. Lisäksi kuopuksen 1/2 v. neuvola, muutama kaverivisiitti... Kilpajuoksemme kellon kanssa ja toivomme saavamme asiat hoidettua ripeästi että ehtisimme ennen vappua käymään maallakin. Tämä antanee hyvää osviittaa tulevasta kesälomasta.

Huomenna tontilla ryhdytään poraamaan ja loppuviikosta toivottavasti räjäytetään. Nyt siellä on siis hieno, hieno kaivinkoneen kaivama kuoppa (joka näyttää valtavalta ja sen ympärille jäävä piha niin kovin pieneltä), jota olemme pyhinä ihastelleet koko perheen voimin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!