keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen blogipostaus

Viime viikolla saimme tiedon, että talollemme on vihdoin myönnetty rakennuslupa. Reilut kaksi kuukautta sitä odoteltiin, vaikka aluksi luulimme luvan hakemisen olevan ihan läpihuutojuttu. Ensimmäinen palaveri RaVassa (jossa käytiin talon piirustukset lupakäsittelijän kanssa läpi) oli niin positiivinen, joten ajattelimme ettei tässä varmaan kauan mene. Kunnes sitten piti siirtää roskakatosta, hakea rajanaapureilta uudestaan nimet alle papereihin, jne. Espoossa ovat tarkkoja näiden juttujen kanssa, niinkuin varmasti pitää ollakin. Välillä tuntui kuitenkin pelkältä huvin vuoksi juoksuttamiselta, kun soitteli naapureiden ovikelloja yhä uudestaan ja uudestaan tai kävi jälleen kerran otattamassa piirustuksista uudet printit... Hmm, tästä voisi kirjoittaa pidemminkin.

Mieheni haki eilen tuon kauan odotetun lupapaperinivaskan kotiin ja lueskelimme sitä innoissamme lasten mentyä nukkumaan. Hommat voisi siis aloittaa heti, mutta tontti on niin täynnä lunta, ettei sinne metsureilla (=meillä) ole menemistä. Täytyy siis vielä malttaa ja toivoa, että kevät nyt toden teolla pääsisi vauhtiin ja sulattaisi lumet äkkiä pois.

Maaurakoitsijan kanssa meillä ei ole vielä sopimusta, mutta kaksi potentiaalista on tiedossa. Tänään mieheni tapaa heistä toisen (jonka muuten bongasin viime viikolla työn touhussa tästä läheltä ollessani koiran kanssa lenkillä). Toivottavasti saisimme pian tehtyä sopimuksen tämän asian kanssa.

Pienin perheenjäsen ilmoittaa nyt, että äidin on aika sulkea tietokone ja keskittyä tärkeämpiin asioihin. Palaamisiin!


Tontti viime kesänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!